SOLUCIONS PER HOSTELERÍA
- Tractament de descalcificació per a:
- Allargar la vida de l’equipament industrial de la cuina
- Mantenir l’eficiència energètica i allargar la vida dels equips.
- Reduir la despesa en detergents i manteniments dels equips.
- Evitar que els gots surtin blancs del rentavaixelles.
- Cocció més ràpida.
- Evitar la formació de biolfilm, prevenint l’aparició de la legionel·la.
- Tractament d’osmosi inversa per a:
- Alimentar cafeteres.
- Fer glaçons completament transparents.
- Preparar begudes amb aigua de qualitat.
- Cuinar.
- Alimentar rentavaixelles evitant repassar els gots.
- Fonts d’aigua osmotitzada per a:
- Consum del personal que treballa a l’establiment i per els clients.
- Eliminar els sòlids dissolts, nitrats, ferro, clor ...
- Cloració i desinfecció per a:
- Mantenir el nivell de clor exigit per sanitat.
- Desinfecció de l’aigua de consum.
- Prevenció i control de la legionel·la:
- Visita de la instal·lació i/o recopilació de dades.
- Realització dels Anàlisis de perills i punts de control crítics (APPCC).
- Disseny de Protocols de Prevenció i control.
- Programes de manteniment higiènic – sanitari d’instal·lacions de risc.
- Tractament de potabilització d’aigües de consum humà.
- Neteja i desinfeccions necessàries.
- Emissió dels registres i certificats de treball.
- Recomanacions en la matèria i assessorament en inspeccions.
- Anàlisi de la legionel·la i microbiològica de l’aigua sanitària segons el Real decret 865/03 i el Real decret 140/03 sobre l’aigua de consum humà.
- Sal per descalcificadors.
- Aparells per controlar el clor, pH ...
- Productes químics per piscina.
- Clor per desinfecció de l’aigua.
- Manteniments / Assessorament:
- Manteniments d’instal·lacions.
- Anàlisis d’aigua.
- Estudi i presentació de solucions personalitzades